Hoteller i kroatien

Der er hoteller og campingpladser i de vigtigste turistområder i Kroatien, såsom kystområderne, Krk, Plitvice søerne og hovedstaden Zagreb.

Udsigt hotellets terasse

Udsigt hotellets terasse

 

Priser på hoteller;

normalt opkræve højere priser sammenlignet med tilsvarende hoteller i steder i Kroatien. Priserne stiger i højsæsonen, især i august måned, i det mindste i de badebyer, uanset af hotellets stjerner. Men selv disse højere priserne er stadig rimelige og besøgende til Kroatien vil opleve, at priserne er omkring 10 procent til 20 procent lavere sammenlignet med andre dele af Europa til indkvartering af en lignende standard. Priserne i Zagreb forblive den samme hele året rundt.
Udendørs swimmingpool – en fælles facilitet på trods af havets nærhed

 

swimmingpool findes på mange hoteller

swimmingpool findes på mange hoteller

BESTILLING af hotell

Turisme i Kroatien er meget et “gør-det-selv” affære. Hvis du foretrækker ikke at vælge en all-in pakkerejse  kan du planlægge dine udflugter, som du hen ad vejen. Udenfor højsæsonen (august), kan lokaler normalt findes uden forudbestilling. Den kroatiske National Tourist Board  kan levere oplysninger forud for din rejse. Turistbureauer (der er en i hver by) vil hjælpe dig med at finde et værelse eller du kan henvende dig direkte på et hote for at finde ud af, om der er værelser til rådighed.

Man kan også finde hoteller på  det kroatiske turistråds hjemmeside

HANDICAPPEDE REJSENDE

Omsorgen for handicappede i Kroatien er god, af den grumme årsag, at antallet af handicappede er steget som følge af den seneste krig. men dog, på trods af fornyet sympati og omtanke, tager det tid til at forbedre handicappedes adgang til bygninger, såsom hoteller og restaurationer. Mange hoteller kan være uegnet for personer med begrænset mobilitet. Det kan ofte være tilfældet med hoteller bygget på stejle skråninger, som er godt udstyret med trin, men ikke ramper eller elevatorer. For yderligere information. Kontakt Hrvatski Savez Udruga Tjelesnik Invalida, De Handicappede organisation i Kroatien eller RADAR i England

Se også