Billige flyrejser til kroatien

Fly til kroatien

Lufthavne i kroatien hvor kan finde billige flyrejser til

Man kan finde billige flyrejser til en en række kroatiske lufthavne; Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar,Osijek, Rijeka og Pula, lufthavnene på Brač og Lošinj er kun åbne om sommeren.

Flyselskaber der flyver til Kroatien.

Croatia Airlines, flyver til en mange europæiske byer. Ligesom sas, norwigian, British Airways Lufthansa beria, Sterling, SAS, Delta, TAP Portugal og Austrian Airlines og easyjet flyver til kroatien.

Find flyrejsen

Min favorit søgemaskine til kroatien er nok Momondo.com, den giver et hurtigt overblik, vær opmærksom på at rejsetiden kan variere kraftigt. Man kan risikere at skulle vente 15 timer i Zagreb lufthavn for at komme videre :-/ så kan man ligeså godt køre selv
Travelmarket.dk er også god.

Kort flyvetid

Croatia arirlines har ofte de mest direkte ruter, især til de mindre lufthavne, hvor de større luftfartselskaber får ekstra stop og ventetid.

De billigste flybiletter

Billige flyrejser til kroatien kræver at man enten kan bestille i god tid, eller finder en afbudsrejse. Travelmarket har en funktion hvor man kan søge på afbudsrejser, og østerlindet (busrejser) har også en sektion med restpladser mm.

Har du et godt tip så lav en kommentar 🙂

Se også